Το ξέσπασμα του Chris Brown!

To “‘χασε” τελείως ο Chris Brown, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της Αμερικανική τηλεόρασης “Good Morning America” ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τη Rihanna και το περιστατικό του 2009.

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, ο 21χρονος R’n’B star έφυγε έξαλλος από τα studio της εκπομπής αφού πρώτα έσπασε το τζάμι του παραθύρου στο καμαρίνι του και έσκισε το μπλουζάκι του από τα νεύρα του.

Ο Brown είχε προγραμματίσει την εμφάνιση αυτή, στα πλαίσια της προώθησης του νέου του album “F.A.M.E.” (Forgive All My Enemies) που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα. Πριν όμως προλάβει να ολοκληρώσει τις live ερμηνείες του και να μιλήσει για το νέο του δίσκο στην παρουσιάστρια του show Robin Roberts, προηγήθηκαν στον αέρα κάποιες ερωτήσεις για τη σχέση του με τη Rihanna μετά τα συμβάντα του Φεβρουαρίου του 2009, που τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο.

Αν και συγκράτησε τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στο διάλειμμα δεν άντεξε, σηκώθηκε πάνω, έγκατέλειψε το πλατό της εκπομπής, αρνήθηκε να πει δεύτερο τραγούδι και κλείστηκε στο καμαρίνι του. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ο Brown έβριζε και φώναζε, ενώ μες στα νεύρα του πέταξε και μία καρέκλα στο τζάμι του παραθύρου, το οποίο και έσπασε σε χιλιάδες κομμάτια που έπεσαν στον από κάτω δρόμο.

Έπειτα έσκισε το μπλουζάκι του κι έφυγε από το studio του ABC έξω φρενών.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης που έβγαλε τον Brown από τα ρούχα του (στην κυριολεξία!) και εδώ την live performance του στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *