Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων!

“Πριν από τρεις μέρες τα πάντα άλλαξαν. Μια αρχαία δύναμη μετέτρεψε τους ανθρώπους σε αιμοβόρα ζόμπι. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά. 2800 χρόνια πριν η κατάσταση ήταν ίδια. Τότε τα κατάφεραν, και το Κακό νικήθηκε. Θα μπορέσουν οι ήρωές μας να κάνουν το ίδιο και σήμερα; Θα μπορέσουν να ξαναζήσουν Την Εποχή Των Ηρώων;”

Κάπως έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τους σύγχρονους ήρωες της κωμωδίας τρόμου “Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων”!

Το σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, της ταινίας “Το Κακό”, είναι εδώ για να μας διασκεδάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Με πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ και της φωτογραφίας, ο Γιώργος Νούσιας με ανατρεπτικό χιούμορ σκηνοθετεί το επόμενο cult δημιούργημα που θα δούμε στις αίθουσες από την πρώτη Οκτωβρίου!

Λίγο πριν όμως και συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα, προβάλλεται η avant premiere της νέας ταινίας και το Mad σε στέλνει για μεταμεσονύκτια προβολή στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ!

Στείλε απλά CINE, κενό και το ονοματεπώνυμο στο 54 110( Χρέωση 1,19 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το πιο cult event του Ελληνικού κινηματογράφου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *