Τι λέει ο Judas

Σε περίπτωση που το όνομα δεν σου φαίνεται γνωστό, δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό που κάνει τον Judas στο ομότιτλο video. Ο star της σειράς “Walking Dead” μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για την εμπειρία του με την Gaga στα γυρίσματα του video. Σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σημεία:

1. Δεν πέρασε από casting. Η Gaga ξέρει τον manager του και τον ρώτησε αν θα τον ενδιέφερε να παίξει στο video. Ο manager με την σειρά του τον ενημέρωσε και αυτός δέχτηκε αμέσως.

2. Τα γυρίσματα του video κράτησαν 2 ημέρες και όχι το video δεν κόστισε 10 εκατ. δολάρια όπως έχει γραφτεί στον Τύπο.

3. Η ιδέα με το όπλο που πυροβολεί κραγιόν έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αρχικά ο Ιούδας έπρεπε να φιλήσει τον Ιησού αλλά η Mother Monster σκαρφίστηκε αυτό την τελευταία στιγμή.

4. Σε ερώτηση τα πόδια του πλάνου ήταν όντως τα δικά του απάντησε πως ναι αν και ποτέ δεν κατάλαβε γιατί δεν χρησιμοποίησαν κάποιο μοντέλο καθώς τα δικά του όπως λέει είναι άσχημα. Παρόλα αυτά η παραγωγή ήθελε να είναι του ίδιου οπότε και το έκανε. Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας “είδατε πόσο πιο όμορφα ήταν τα πόδια του Ιησού;”

5. Πήγε σε Καθολικό σχολείο αλλά δεν πιστεύει σε κάποια θρησκεία.

6. Δεν φοβήθηκε την κατακραυγή λόγω των θρησκευτικών αναφορών και μάλιστα τόνισε πως η Gaga πιστεύει πολύ στο Θεό. Μάλιστα μαζεύει τους πάντες για ομαδική προσευχή πριν κάνουν το οτιδήποτε.

7. Επιπλέον δικαιολογεί τον Judas λέγοντας πως αφού σύμφωνα με τον Χριστιανισμό όλα είναι προδιαγεγραμμένα, τότε ο Θεός έφτιαξε τον Ιούδα για να προδώσει τον γιό του. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα βάζουμε με τον Ιούδα και να τον κρίνουμε.

8. Θα ήθελε να πάρει ξανά μέρος σε κάποιο video καθώς το διασκέδασε πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *