Τι ετοιμάζουν οι Evanescence

Η Amy Lee και η παρέα της, που αυτήν την περίοδο εργάζονται εντατικά για το νέο album τους στο Nashville, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Billboard δήλωσαν πως ελπίζουν να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση μέχρι τέλη Ιουνίου και να έχουν το δίσκο έτοιμο στις αρχές Οκτωβρίου.

H frontwoman του συγκροτήματος δήλωσε πως χρειάστηκε 18 ολόκληρους μήνες διακοπές, μετά την περιοδεία των Evanescence το 2006, μέχρι να ξανανιώσει την ανάγκη να ξαναγράψει μουσική.

Ο νέος δίσκος θα είναι ο 3ος κατά σειρά μετά το “Fallen” του 2003 (που πούλησε πάνω από 7,5 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική) και το “The Open Door” του 2006.

Η Amy αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά δούλεψαν όλα τα μέλη του group για αυτόν τον δίσκο: “Είναι ουσιαστικά μία συνεργασία όλου του band. Αρχικά είχα αρχίσει να γράφω κάποια κομμάτια μόνη μου, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήταν σαν να ετοιμάζω ένα solo album κι έτσι ξαναρχίσαμε να το δουλεύουμε από την αρχή, όλοι μαζί.

Οι Evanescence που έχουν να κάνουν συναυλία από το 2009 θα εμφανιστούν live φέτος το καλοκαίρι σε Καναδά (20 Αυγούστου) και Βραζιλία (2 Οκτωβρίου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *