Τι ετοιμάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Πώς τα καταφέρνει να κυκλοφορεί δύο albums παράλληλα και ταυτόχρονα να ετοιμάζεται και για live εμφανίσεις;

Η μεγάλη μουσική βόμβα που μας έχει ετοιμάσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ετοιμάζεται να ανατιναχθεί σύντομα! Προετοιμαστείτε για μια από τις πιο δημιουργικές εκπλήξεις της χρονιάς!

Album στην Ελλάδα, album στο εξωτερικό και μαζί με αυτά και εμφανίσεις στο Rex; O Μιχάλης μοιάζει πραγματικά ασταμάτητος!

Αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ξεκινώντας με τα θέματα του εξωτερικού, μια και ο κύριος “Ανάποδα” βρίσκεται για την ώρα στην Αυστραλία, οπού δίνει μια σειρά από πετυχημένες συναυλίες για το μουσικόφιλο κοινό της μακρινής ηπείρου!

Παράλληλα βέβαια, στη δίκη μας ήπειρο και συγκεκριμένα στη Γερμανία ετοιμάζεται το CD single για το ξενόγλωσσο κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τίτλο “More than Beautiful”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2010!

Και επιστρέφοντας στα δικά μας, θα έπρεπε μάλλον να ξεκινήσουμε με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή στο Rex, οπού παρέα με τους Onirama, θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της φετινής σεζόν!

Το τελευταίο και μάλλον καλύτερο νέο σας το έχουμε φυλάξει για το τέλος, αφού μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και το Ελληνικό album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με ένα πρωτότυπο concept που βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση!

Και επειδή η γνώμη σου μετράει, θα θέλαμε να μας πεις πως φαντάζεσαι το νέο album τόσο μουσικά όσο και από πλευράς artwork! Με άλλα λόγια ποιο θα ήταν το ιδανικό concept για εσένα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *