Τελικό… και βλέπουμε

Θετικό πρόσημο είχε η χθεσινή μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την χώρα μας. Ο Κώστας Φιλιππίδης (πέρασε τα 5.35 μ., 5.50 μ., 5.60 μ. στο επί κοντώ) και ο Σπύρος Λεμπέσης (έκανε βολή στα 82.40 μ. στον ακοντισμό) πήραν την πρόκριση για τον τελικό στα αθλήματά τους και ελπίζουν να πάνε ακόμα καλύτερα.

Στον τελικό των 200 μ. ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε πέμπτος, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ με το 20.52, εκτός τελικού στα 110 μ. μετ’ εμποδίων έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης (όγδοος με 13.77 στην πρώτη ημιτελική σειρά), ενώ η Ελένη Φιλάνδρα προκρίθηκε στα ημιτελικά των 800 μ., τερματίζοντας στην τρίτη θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς με 2:02.29.

Η αθλητική δραστηριότητα συνεχίζεται σήμερα με αρκετά αθλήματα στη 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και αρκετές ελληνικές συμμετοχές, μία ημέρα που έχει γαλανόλευκο και… γυναικείο χρώμα.

Η Μαριάννα Λυμπερτά συμμετέχει στα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, η Ελένη Φιλάνδρα “τρέχει” στην πρώτη ημιτελική σειρά των 800 μ. με στόχο τον τελικό, η Αντωνία Στεργίου μετέχει στα προκριματικά του ύψους (όριο πρόκρισης είναι το 1.96 μ.) και η Μαρία Πρεβολαράκη αντιμετωπίζει στα 55 κ. της πάλης την Γιούλιγια Ράτκεβιτς από το Αζερμπαϊτζάν,

Τέλος, η Ελένη Δόικα, η Μαριάνθη Ζαφειρίου, η Βασιλική Ζάχου, η Αλεξία Κυριαζή, η Ευδοκία Λουκάγκου και η Σταυρούλα Σαμαρά συμμετέχουν στα προκριματικά του ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής. Σήμερα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα με τις πέντε μπάλες και αύριο εκείνο με τις κορδέλες και τα στεφάνια.

Εδώ θα βρείτε περισσότερα νέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για όλη την αθλητική επικαιρότητα.

πηγή: infootball.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *