Τα τραγούδια της δεκαετίας σύμφωνα με το Billboard!

Η καινούρια χρόνια πλησιάζει και το Billboard έκανε τον απολογισμό της δεκαετίας για το καλύτερο τραγούδι από το 2000 μέχρι σήμερα!

Τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, αφού φανταστείτε ότι την βασίλισσα της Pop, Madonna, δεν τη βρίσκουμε ούτε σε μια θέση μέσα στην δεκάδα!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ή μάλλον ανάποδα, αφού στην δέκατη και ένατη θέση βρίσκουμε τον Timbaland με το “Apologize” και Kanye West με το “Gold Digger” αντίστοιχα, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τραγουδίστριες τύπου Shakira και Lady GaGa μια και βρίσκονται πολύ πιο κάτω από την δεκάδα!

Όγδοη θέση και ο Mario με το κομμάτι “Let me love you”, μας ξαφνιάζει με την κατάταξη του, ενώ οι Black Eyed Peas και το “Boom Boom Pow” από τη θέση επτά χαμογελούν πονηρά στους αντίπαλους τους, έχοντας καταφέρει να περάσουν στην best of δεκάδα με ένα τραγούδι που μετράει μερικούς μήνες ζωής, αλλά καταφέρνουν να του συναντήσουμε ξανά και στην θέση πέντε με το “I gotta feeling”!

Μια θέση πιο πάνω βρίσκουμε την Alicia Keys, η οποία μπορεί να διαγράφει εντυπωσιακή πορεία με το νέο της album, αλλά την διάκριση την πήρε με το κομμάτι “No One” από τον δίσκο “As I am”!

Η τέταρτη θέση είναι αφιερωμένη στους Nickelback και το “This is How you remind me” για να μην ξεχνάμε και τις rock καταβολές μας, ενώ ο Flo Rida με το track “Low” στέκεται περήφανος στην τρίτη θέση!

Το top 10 της δεκαετίας ολοκληρώνεται με τον Usher και το τραγούδι “Yeah” και στην κορυφή βρίσκουμε μια μεγάλη κυρία της soul μουσικής!

Η Mariah Carey κατέχει την πρωτιά των Αμερικάνικων charts της δεκαετίας με το μοναδικό “We Belong Together”!

Αν οι επιλογές σας φαίνονται λιγάκι περίεργες, μην παραξενευτείτε μια και το Billboard αναφέρεται μονό στις Αμερικάνικες μουσικές επιλογές, στην Ευρώπη πιο πιθανό θα ήταν να συναντήσουμε την Madonna, άντε και καμιά Lady GaGa για την ανατροπή!

Η άποψη σου;

Εσύ; Ψήφισες εδώ τα καλύτερα κομμάτια της δεκαετίας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *