Τα δάκρυα της Άννας Βίσση στην Κύπρο

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στην Κύπρο και για πρώτη φορά δεν τραγούδησε σε κάποιο συναυλιακό χώρο αλλά στο νυχτερινό κέντρο “Pavilion“, κάτι που όπως είπε η ίδια της αρέσει γιατί της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται πιο κοντά με τους θαυμαστές της!

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και η Άννα για μία ακόμα φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας τραγουδιά από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα!

Το show παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Μαρία Ιωάννου από τη “Ζωή της άλλης” και η αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα της Άννας, Μυρτώ Κοντοβά στην οποία η Άννα αφιέρωσε το τραγούδι “Κόντρα“.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Άννα πήγε στο τραπέζι, που καθόταν η μητέρα της και αφού ευχαρίστησε εκείνη και τον πατέρα της για όσα τους έχουν προσφέρει, της αφιέρωσε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Σ’ αγαπώ” λέγοντας της “38 χρόνια μετά, Σοφούλα… Καλά τα κατάφερες!“, ενώ καθώς τραγουδούσε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της! “Δάκρυα χαράς” όπως είπε η Άννα και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Η Άννα Βίσση μαζί με το Γιώργο Παπαδόπουλο, τη Βέρα Μπούφη και το Μιχάλη Ζέη θα βρίσκονται στην Κύπρο για δύο ακόμα εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Pavillion” σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου και αύριο Σάββατο 2 Απριλίου!

Δείτε παρακάτω videoς με στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Άννας στην Κύπρο!

Πηγή: fannatics.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *