Τέλη Νοεμβρίου το greatest hits album του Michael Jackson

Ενώ η δίκη του γιατρού του MJ, Conrad Murray, βρίσκεται εν εξελίξει, νέες πληροφορίες δόθηκαν αυτήν την εβδομάδα στη δημοσιότητα σχετικά με το νέο greatest hits album του βασιλιά της pop.

O δίσκος θα έχει τον τίτλο “Immortal“, θα περιλαμβάνει νέες versions παλιών μεγάλων επιτυχιών του Michael Jackson και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου.

To album, που θα βγει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (μία με 15 tracks και μία με 22) θα χρησιμοποιηθεί και ως soundtrack στο νέο show των Cirque du SoleilThe Immortal World Tour“.

Στο μεταξύ, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, πριν την κυκλοφορία του δίσκου, στις 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη συναυλία στη μνήμη του MJ, με παρουσιαστή τον Jamie Foxx, και live από τους Black Eyed Peas, Beyonce Knowles, Ne-Yo, Christina Aguilera, Cee-Lo Green, Jennifer Hudson, Leona Lewis, Craig David, Pixie Lott, Alexandra Burke, Alien Ant Farm και Smokey Robinson. Μάλιστα εκείνοι που δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι για να παρακολουθήσουν τo tribute concert από κοντά, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μέσω live streaming στο Facebook!

Πάρτε μια γεύση από το φαντασμαγορικό “The Immortal World Tour” στο video που ακολουθεί:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *