Στο Νο1 ο Chris Brown με το “F.A.M.E.”

Πηγή: Δελτίο Τύπου

To πρώτο του Νο1 album απέκτησε ο Chris Brown. Παρά τα συμβάντα της προηγούμενης εβδομάδας, το “F.A.M.E.” βρέθηκε απευθείας στην κορυφή του Billboard Hot 200 αλλά και του Top R&B/Hip-Hop Albums chart με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 271.000 αντίτυπα.

Το album περιέχει τρία συνεχόμενα Νο1 singles και είναι το πρώτο Νο1 album του πολυ-πλατινένιου καλλιτέχνη στο Hot 200. Το “F.A.M.E.” είναι το Νο2 highest-selling album της χρονιάς μέχρι σήμερα.

Η επιτυχία του “F.A.M.E.” έρχεται αμέσως μετά την Νο1 θέση στο Hot R&B/Hip-Hop Songs αλλά και στο Urban Mainstream radio charts του νέου του single “Look At Me Now” στο οποίο συμμετέχει ο Lil Wayne και ο Busta Rhymes.

Το “Look At Me Now” είναι το τρίτο συνεχόμενο Νο1 single του Brown στο Urban Mainstream από το νέο του album. Συγκεκριμένα είναι η συνέχεια του “Deuces” στο οποίο συμμέτεχι ο Tyga και ο Kevin McCall (το οποίο έμεινε για 10 εβδομάδες στην κορυφή του chart) και του “No BS“. Το “Yeah 3X” άλλο ένα τραγούδι από το “F.A.M.E.“, έφτασε μέχρι το Top 5 του Urban Mainstream. Οι συνολικές πωλήσεις και των τεσσάρων singles είναι 5 εκατομμύρια (ανάμεσά τους και οι digital και οι mobile πωλήσεις).

Ο Brown έγραψε το μεγαλύτερο μέρος του “F.A.M.E.“, την συνέχεια δηλαδή του 2 φορές υποψήφιου για Grammy Graffiti το οποίο κυκλοφόρησε το 2009. Στο album υπάρχουν συμμετοχές από Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, και Ludacris, μεταξύ άλλων. Το “F.A.M.E.” έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές. Το περιοδικό People έδωσε στο album 4 αστεράκια (στα 4) γράφοντας “This is the kind of R&B-pop blockbuster that Michael Jackson might have made if he were 21 in 2011“. Η USA Today το παρουσίασε ώς το καλύτερο album της καριέρας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *