Στην κορυφή του US chart το Part Of Me της Katy Perry

Μέρες μόλις μετά την 54η τελετή απονομής των Grammys, όπου παρουσίασε το “Part Of Me” live, η Katy Perry σκαρφαλώνει στην κορυφή των Αμερικανικών charts

Πρόκειται για την 7η φορά που η Perry κατακτά την κορυφή, αλλά και μόλις την 20ή φορά που ένα κομμάτι κάνει ντεμπούτο απευθείας στο No.1. Η Lady Gaga είχε πετύχει το ίδιο πέρυσι με το “Born This Way”, που επίσης είχε ευνοηθεί από την εμφάνιση της Gaga στα Grammys.

Το “Part Of Me” είναι το πρώτο single από την deluxe έκδοση του “Teenage Dream” που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου με τον τίτλο “The Complete Confection“.

Τα Grammy Awards ωφέλησαν βέβαια και την βασίλισσα των charts Adele, η οποία αυτήν την εβδομάδα έχει 3 singles στο US Top 10: το “Set Fire to the Rain” στο No.2, το “Rolling in the Deep” στο Νο.5 (από το Νο.17 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα) και το “Someone Like You” στο Νο.7 (από το Νο.11).

Στο μεταξύ, το δεύτερο album της “21” διανύει την 21η (!) εβδομάδα του στο No.1 του Billboard Hot 200 chart, καταρρίπτονας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα η Whitney Houston με το soundtrack του “The Bodyguard” για το album με τις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στην κορυφή του chart, από γυναίκα καλλιτέχνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *