Στην κορυφή του US Chart οι Mumford & Sons

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στις Η.Π.Α. το καινούργιο album των Mumford & Sons “Babel”. Ο νέος δίσκος της λονδρέζικης μπάντας έχει πουλήσει ήδη 600.000 αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, γεγονός που τον καθιστά το album με τις ταχύτερες πωλήσεις για τη φετινή χρονιά στις Η.Π.Α.

Το “Babel” έχει ήδη ξεπεράσει σε ταχύτητα πωλήσεων το “Believe” του Justin Bieber, το οποίο είχε πουλήσει 374.000 κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του τον Ιούνιο, το “MDNA” της Madonna που είχε 359.000 και το “The Truth About Love” της P!nk το οποίο είχε σημειώσει πωλήσεις 280.000 κομματιών.

Παράλληλα, ο νέος δίσκος των Βρετανών είναι πρώτος και στην Αγγλία, έκει που όπου την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε 159.000 αντίτυπα.

Μιλώντας για την επιτυχία του συγκροτήματος στις Η.Π.Α., ο ηγέτης και τραγουδιστής τους Marcus Mumford δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά και έκπληκτοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον δίσκο που δημιουργήσαμε. Το τουρ που κάναμε εκεί βοήθησε πολύ, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει μέσα από έναν δίσκο.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *