Στην Ινδία Katy Perry και Russel Brand για το γάμο τους

Έξι ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει ο γάμος της Katy Perry και του Russell Brand στην Ινδία, σύμφωνα με την εφημερίδα Hindustan Times. Οι γαμήλιοι εορτασμοί που ξεκίνησαν την Τρίτη θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ενώπιον 85 φίλων και συγγενών, στο Rambagh Palace, όπου μάλιστα ο Russel είχε κάνει πρόταση γάμου στην Katy.

Παρόλο που η Katy Perry είναι ένα… California Gurl, επέλεξε να κάνει Ινδουιστικό γάμο και γιαυτό και ήδη από την άφιξή της στο αεροδρόμιο εθεάθη να φοράει στη μύτη της το παραδοσιακό “σκουλαρίκι/αλυσίδα” που φορούν οι νύφες στην Ινδία και το αφαιρούν μόνο το βράδυ του γάμου για να συμβολίσουν το τέλος της παρθενίας (φωτό).

Το νυφικό της Katy έχει επιμεληθεί ο Λιβανέζος σχειδαστής μόδας Reem Reem Acra, που έχει ντύσει στο παρελθόν την Catherine Zeta Jones και την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται ο P Diddy, η κολλητή της Katy Perry και κουμπάρα της, Rihanna, ο Βρετανός παρουσιαστής Jonathan Ross, ο πρωταγωνιστής του “Little Britain” David Williams και το supermodel Lara Stone.

Η Katy Perry μέσω twitter είπε στους θαυμαστές της ότι το καλύτερο δώρο που μπορούν να κάνουν σ’εκείνη και τον Russel σ’αυτή την προσωπική τους στιγμή είναι “σεβασμός και αγάπη”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *