Στην Ελλάδα η Lady Gaga

LADY GAGA’S ARTRAVE: THE ARTPOP BALL

ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (Ο.Α.Κ.Α)


Η σκηνή είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένη έτσι ώστε να φέρνει τη Lady Gaga πιο κοντά στους θαυμαστές της

-Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή, 4 Απριλίου

Η Lady Gaga – μια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της – επιβεβαίωσε ότι το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανακοινώνεται επισήμως σήμερα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment.

Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ ARTPOP της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα εκπληκτικά τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Εισιτήρια για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball:

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 € και φτάνουν τα 82,5 €. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 € ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 € και Golden Standing στα 104,5 €. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Σημείωση:
Τα μέλη του Littlemonsters.com θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων από τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου. Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring.

Πληροφορίες για την παγκόσμια περιοδεία και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο www.ladygaga.com και στο www.littlemonsters.com

Πληροφορίες:
www.lavris.gr
www.facebook.com/lavrisproductions
www.twitter.com/lavrisproductions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *