Στην έναρξη του Μουντομπάσκετ η Χαρούλα Αλεξίου

Εν μέσω της καλοκαιρινής της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, η Χάρις Αλεξίου θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να τραγουδήσει σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους αθλητικά γεγονότα.

H τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κυπέλλου Μπάσκετ (FIBA WORLD BASKETBALL CHAMPIONSHIP) στην Τουρκία, την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21:30, στο Sinan Erdem Arena της Κωνσταντινούπολης, θα έχει ελληνικό ήχο και ακριβό αίσθημα.

Στην πανηγυρική τελετή θα εμφανιστεί το Cirque de Soleil σε μια ξεχωριστή παράσταση σχεδιασμένη ειδικά για τη βραδιά, μεγάλη συμφωνική ορχήστρα, καθώς και τραγουδιστές όπως η Τουρκάλα Sezen Aksu και η Χάρις Αλεξίου. Οι δυο ερμηνεύτριες θα συναντηθούν ξανά στη σκηνή δέκα χρόνια μετά τις κοινές τους συναυλίες σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 1999 στις δυο πόλεις, αλλά και την δισκογραφική τους συνεργασία το 2000.

Το ξεχωριστό καλωσόρισμα της μεγάλης διοργάνωσης θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Tayyip Erdogan, ο πρόεδρος της FIBA Bob Elphinston καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ για τελετή έναρξης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κυπέλλου Μπάσκετ και θα μεταδοθεί ζωντανά σε 172 χώρες μέσα από 18 κάμερες που θα καλύπτουν το γεγονός.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Χάρις Αλεξίου θα συναντήσει ξανά την Μάρθα Φριντζήλα για να συνεχίσουν μαζί τις προγραμματισμένες τους συναυλίες. Έτσι την Δευτέρα (30/8) θα εμφανιστεί στην γενέτειρα της την Θήβα, μετά από 15 χρόνια, και ακολουθούν Σπέτσες (11/9), Πετρούπολη (14/9), Θεσσαλονίκη (18/9) και Κύπρος (23 και 24/9).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *