Σταματάει το σινεμά ο Leonardo Di Caprio!

Δηλώσεις που θα απογοητεύσουν τους φανατικούς του φαν έκανε ο Leonardo Di Caprio στην γερμανική εφημερίδα “Bild”. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποσυρθεί από τις ταινίες για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο Leonardo δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νιώθω εξαντλημένος. Έχω κάνει 3 ταινίες τα τελευταία 2 χρόνια και πλέον έχω ανάγκη από ξεκούραση. Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να κάνω καλό για το περιβάλλον.” Είναι γνωστές άλλωστες οι ευαισθησίες του ηθοποιού σχετικά με το περιβάλλον και η δράση του σχετικά με το θέμα.

Οι “κακές γλώσσες” πάντως υποστηρίζουν πως πίσω από την απόφαση του Di Caprio κρύβεται η απογοητευσή του για το γεγονός πως δεν κατάφερε να κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα ενώ δεν ήταν και ανάμεσα στους υποψηφίους για τα Όσκαρ. Θυμίζουμε πως ο Leonardo Di Caprio πρωταγωνίστησε στο “Django” του Κουέντιν Ταραντίνο το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν και οι ταινίες “The Great Gatsby” και “The Wolf Of Wall Street” στις οποίες επίσης πρωταγωνιστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *