Σε εορταστικό κλίμα η τελική συνάντηση πριν τη μεγάλη βραδιά “20 χρόνια Φοίβος”

“20 Χρόνια ΦΟΙΒΟΣ – 20 Χρόνια Επιτυχίες”

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο.Α.Κ.Α

Η τελική συνάντηση πριν την μεγάλη βραδιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη Ελληνική συναυλία άρχισε!

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την μεγαλύτερη Ελληνική συναυλία της χρονιάς, ο νεότερος πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, Φοίβος, κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και την δημιουργική ομάδα του “20 Χρόνια Φοίβος” στο Baraonda για μία τελική συνάντηση σε ένα πιο εορταστικό κλίμα.

To παρόν έδωσαν οι: Δέσποινα Βανδή, Άντζελα Δημητρίου, Πάνος Καλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Tus, όπως και οι Φωκάς Ευαγγελινός και Εύα Νάθενα.

Οι παρευρισκόμενοι γιόρτασαν μαζί με τον Φοίβο τα 20 χρόνια επιτυχιών του, έκοψαν μία αναμνηστική τούρτα για τα 20 χρόνια, θαυμάσανε τα ειδικά μπλουζάκια εμπνευσμένα από τις μεγάλες επιτυχίες του κάθε συμμετέχοντα – τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο ΟΑΚΑ την βραδιά της συναυλίας -και μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις από τις συνεργασίες τους με τον Φοίβο.

Η βραδιά είχε διπλό χαρακτήρα, εορταστικό αλλά και συγκινησιακό, αφού τόσο οι παριστάμενοι καλλιτέχνες αλλά και ο ίδιος ο Φοίβος δήλωσαν ότι με την συνάντηση αυτή ξανάζησαν στιγμές από τις συνεργασίες τους και ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στη σκηνή.

Ο Φοίβος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την δουλειά τους στην μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή και τους ζήτησε να δουν αυτή τη γιορτή των 20 χρόνων ως μία βραδιά γεμάτη από αναμνήσεις και μία ευκαιρία για λίγο χαμόγελο και διασκέδαση.

Απολαύστε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:

Ο Φοίβος με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Αντώνη Ρέμο

Ο Φοίβος με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Οι Βασίλης Καρράς, Δέσποινα Βανδή και Φωκάς Ευαγγελινός

Ο Φοίβος με την Έλλη Κοκκίνου

Ο Φοίβος με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Θάνος Πετρέλης με τη Δέσποινα Βανδή

“20 Χρόνια ΦΟΙΒΟΣ – 20 Χρόνια Επιτυχίες”

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο.Α.Κ.Α

Συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι : Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Πάνος Καλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus.

Special DJ Set: Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Σκηνογραφία / Κοστούμια: Εύα Νάθενα

Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος

Χορογραφίες: Μαρία Λυραράκη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *