Σάλος με το βίντεο των One Direction την ώρα που καπνίζουν χασίς! Σοκαριστικές εικόνες

one4

Με ένα δημοσίευμα και ένα αποκλειστικό βίντεο, η Dailymail κατάφερε να προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Όπως διαβάσαμε στο έγκυρο σάιτ, τα μέλη της πασίγνωστης μπάντας κάπνισαν μαριχούανα μέσα στο αυτοκίνητο, σε δρόμο του Περού, πηγαίνοντας σε μία συναυλία τους! Ο Zayn Malik και ο  Louis Tomlinson αδιαφορούν μάλιστα ακόμα και για την παρουσία του αστυνομικού, ο οποίος περνάει από δίπλα τους, κοιτάει και φεύγει…

one3

Το τραγικό βίντεο έχει γυριστεί τον περασμένο Απρίλιο και σίγουρα θα καταφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα του γκρουπ, που λατρεύεται από εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Ας πρόσεχαν…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο : Dailymail.co.uk

Διαβάστε ακόμα:

Michael Jackson: Ο μάνατζερ και η αδερφή του σχεδίαζαν την απαγωγή του!

MAD VMA 2014 by Airfasttickets – Οι υποψηφιότητες!

Kylie Minogue: Νέο video clip για καλό σκοπό

27 thoughts on “Σάλος με το βίντεο των One Direction την ώρα που καπνίζουν χασίς! Σοκαριστικές εικόνες

  1. Maria Papadopoulou says:

    ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΜΑΙ DIRECTIONER ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 31.000+ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ Π NIALL HORAN ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ONE DIRECTION ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΗΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑΛΙΣΤΑ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ £300.000 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ; ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΣΙΣ. ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ DIRECTIONERS ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΣΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ‘ΚΑΚΑ’ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ:).
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ,DIRECTIONERS

    • Merciless Lott says:

      Esu kai alles 31.000+ ellhnides eiste o logos pou tous krazoune(true), DIE THRASH,(no replies, you can waste your time for free! :D)*Grabs prpcorn*

      • Maria Papadopoulou says:

        ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝΕ;

      • αννα says:

        Κοπελια εσυ εισαι καλητερη;;;
        απλα ζηλευεις που ποτε δνε θα φτασεις αυτους,γιατι εσυ εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ! να το ξερεις αυτο…
        και μην ξανα μιλησεις γι’αυυτους θα γινει χαμος,χαζοκοριτσο!

      • χρισσ με φωναζουν says:

        Παρτα 🙂 ελα να τα πεις απο κοντα 😉 σε μια νταιρεξιονερ και κραξτην εαν εχεις τα κοτσια. Τους κραζεις η μας κραζεις. ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ …τραβα ψωφα τωρα

      • Ιωάννα says:

        συμφωνω μαζι σου. λεγε την αποψη σου κι ας σου λενε “ψωφα”, “εισαι ενα τιποτα”, “χαζοκοριτσο” ή ό,τι αλλο λενε τα δωδεκαχρονα. να γινω κι εγω διασημη και εκκατομυριουχα -απο τις συναυλιες μου- , να καπνιζω χασις και μαριχουανα, να βγαινουν αυτα τα βιντεο στη δημοσιοτητα αλλα να μην μου λενε τιποτα γιατι θα εχω κανει φιλανθρωπιες και θα εχω κανει υπερανθρωπες προσπαθειες για να “σωσω τον κοσμο”.

        ΑΑΑ κι εσεις τα δωδεκαχρονα που ξερεται και πως καπνιζεται η μαριχουανα στο σχολειο δεν σας μαθαινουν ορθογραφια;

        • Maria Papadopoulou says:

          ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩΔΕΚΑΧΡΩΝΑ ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΨΑΧΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΠΙ ΟΙ 5 ΞΕΣ; ΟΧΙ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ,ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ.

  2. Mrs. Malik Bitch ♥ says:

    Δεν καταλαβα? Τον ξερετε καλυτερα απο εμας για να τον κρινετε? Εξαλλου ειναι ενηλικες πια και θα κανουν οτι θελουν. Αλλα ποιος ενδιαφερθηκε για ολες τις καλες πραξεις που εχουν κανει? Προχτες εκαναν φιλανθρωπικο αγωνα ποδοσφαιρου, περσι μαζεψαν 1.000.000 λιρες για τα παιδια στην Γκανα. Ποιος ενδιαφερθηκε για ολα αυτα? Οχι εσεις παντως γιατι βλεπετε μονο την εξωτερικη εικονα. Ανακατευτηκαν και τα ελληνικα media τωρα.. Δεν ξερετε τι συμβαινει οποτε σταματηστε.. Και εμεις προσπαθουμε να τους φερουμε στην Ελλαδα εδω και χρονια και εσυ μας χαλατε το ονειρο.

  3. ntrin says:

    *ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ,ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ/ΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ!*

    ΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΓΙΑΤΙ : 1.) Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΖΙΒΑΝΑ
    2.) ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ .

    3.) ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
    ΠΕΣΕΙΣ ΞΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 5 ΤΖΟΥΡΕΣ.
    ΚΑΙ 4.)
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΘΑ ΑΦΗΝΕ
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ. ΕΣΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ
    ΜΥΝΗΣΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΣΑΜΠΑ Ο ΧΑΜΟΣ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

    • Milos Mparastatof says:

      3.) ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
      ΠΕΣΕΙΣ ΞΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ
      ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 5 ΤΖΟΥΡΕΣ

      πλάκας μας κανεις ρε κοπελια,τι μαλακίες λες..
      αυτα που λες δεν ισχύουν….
      σιγα μην παθαίνεις και γάγγραινα ….

  4. eleonora vogli says:

    σε εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν οι 1d αλλα σε εσας που τους θαυμαζετε μην ψαρωνετε ΟΛΟΙ ξερουμε οτι τα ΜΜΕ εχουν ενα συνηθειο να το πω οπως θελετε παρτε το, να λενε μονο τα ασχημα που κανει καπιον καλλιτεχνη και ξεχνανε ΟΛΑ τα καλα που μπορει να εχει κανει καπιος η καπιο συγκροτημα στη περιπτωση μας γιατι οταν ”πατανε” το νομο τοτε το ολο θεμα ειχει περισσοτερο ”ζουμι”

  5. DarkGeorgian . says:

    re malakismena gamo to theo sas kathese kai lete autes tis malakies gia ena matso poustrakia pou pianei o enas ton poutso tou alou katheste kai tous ipostirizete kai opion tous krazei ton krazete les kai sas kseroun I tous kserete prosopika tous poustides..min kanete toso kopo na diksete poso tous agapate den tha sas gamisoun pote ine gay!telos!

    • Maria Papadopoulou says:

      ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΚΟ ΟΥΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΟ ΓΛΕΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ; Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ/ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΕ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΩΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ DIRECTIONERS.

      • Ιωάννα says:

        ομοφοβικΟΙ,
        Ξέρεις (οχι ξες, δεν υπαρχει ρημα που να κλινεται εγω ξεω, εσυ ξες, αυτος ξε, εμεις ξεουμε, εσεις ξεετε, αυτοι ξεουν)
        *αν καποιος θελει να πει κατι αστον αμεσως να ορμησετε εσεις οι directioners. Οσο δεν τους ξερουν αυτοι που τους κρινουν αλλο τοσο δεν τους ξερετε κι εσεις (οσο κι αν ψαξετε στο internet)… οποτε ΟΛΟΙ ειναι 50-50.

        • Maria Papadopoulou says:

          ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ‘ΟΡΜΑΜΕ’ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ FANDOM ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ.
          *ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ*

          • Ιωάννα says:

            Ωραία το γεγονός ότι βρίζουνε είναι δικό τους λάθος. Είναι θέμα έλλειψης αγωγής και τρόπων και μάλιστα τους χαρακτηρίζει με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι ότι όσα κι αν έχεις μάθει γι αυτούς, δεν ξέρεις αν αληθεύουν ή όχι, γιατί δεν έχεις μπει και στο σπίτι τους. Κι εγώ έχω είδωλα και ξέρω αρκετά πράγματα για αυτούς τους ανθρώπους που θαυμάζω, αλλά ακόμη κι έτσι δεν σημαίνει ο,τι τους ξέρω προσωπικά για να τους υποστηρίζω τόσο πολύ.

          • Maria Papadopoulou says:

            Ναι εχεις δικιο μπορει ολα οσα ξερουμε να μην αληθευουν. Εμας απλα μας νοιαζει να μην τους βριζουνε και να λενε χιλια δυο για αυτους χωρις να τους ξερουν.

  6. iwanna_invalid says:

    get a life γιδια. με τι καθεστε και ασχοληστε με ενα ματσο αγορακια που δωσαν κωλο για να κανουν καριερα. κι εσεις καθεστε και τρελενεστε. αυτοι βγαζουν εκατομμυρια κι εσας απολυουν τους γονεις σας. ζωα.

  7. Adreas Kakavelakis says:

    ελεος ρε παιδια σταματηστε να κραζετε δν ειμαι directioner ουτε τα ονομα τα τους δν ξερωω αλλα δν ειναι ωραιο να προσβαλεις και να βρηζεις τα γουστα του αλλου … το μονο που κατεφερνετε ειναι να πλυγονετε τους φανς … και οσο για το βιντεο μπορει να προκειτε για παρεξηγηση (και συγνωμη για τν ανορθογραφια μ … :(( )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *