Περισσότερες πληροφορίες για το live των Interpol στην Αθήνα

07.06.2011
INTERPOL
για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις μπάντες που χαρακτήρισαν τα 00’s. Οι Interpol, από τα μεγάλα συναυλιακά απωθημένα του rock και indie κοινού της χώρας μας, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, στις 7 Ιουνίου.

To 2002, ήρθαν από το πουθενά και με το έξοχο ντεμπούτο τους “Turn On The Bright Lights” (παρ’ό,τι κυκλοφόρησε σε μια μικρή ανεξάρτητη εταιρεία όπως η Matador) κατάφεραν να σαρώσουν τις πιο σημαντικες λίστες για τον “Δίσκο Της Χρονιάς“: οι κριτικοί παραληρούσαν για τους “νέους Joy Division“, η γενιά του Pitchfork είχε βρει τους δικούς της μαυροφορεμένους ήρωες και η Νέα Υόρκη επέστρεφε επιτέλους στο μουσικό προσκήνιο.

Δύο χρόνια μετά, το δεύτερο τους άλμπουμ “Antics” ήρθε να διατρανώσει τον μύθο τους. Οι διθύραμβοι από τα media συνεχίστηκαν, ο δίσκος έγινε χρυσός στις ΗΠΑ και έκανε αξιοσημείωτη πορεία στα Ευρωπαϊκά charts. Ο συνδυασμός του σκοτεινού/ρυθμικού ήχου, των μελαγχολικών στίχων και της σαγηνευτικής φωνής του Paul Banks τους είχε πια καθιερώσει ως ένα από τα λίγα συγκροτήματα της περασμένης δεκαετίας που μπόρεσε να συγκινήσει και τελικά να αποκτήσει φανατικό κοινό σε μεγάλους αριθμούς.

Σήμερα, με 4 δίσκους στο ενεργητικό τους και το όνομά τους να φιγουράρει στα μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη, οι Interpol έχουν κερδίσει επάξια την τιμή να συγκαταλέγονται στα κορυφαία αμερικάνικα ροκ συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, η θριαμβευτική παρουσία τους στις ανασκοπήσεις των μεγαλύτερων περιοδικών και sites (NME, Pitchfork, Spinner, Rolling Stone, Guardian κλπ) για την δεκαετία των 00’s, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στις 7 Ιουνίου, θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά στην Αθήνα κομμάτια όπως τα Evil, Slow Hands, C’mere, Barricade, The Heinrich Maneuver, Mammoth, NYC, Obstacle 1. Ναι, είναι γεγονός. Οι Interpol έρχονται στην Ελλάδα!

Ο χώρος της συναυλίας θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Εισιτήρια
Προπωλούνται προς 38 Ευρώ στο www.ticketarena.gr. Από την Δευτέρα 18 Απριλίου θα πωλούνται και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του συναυλιακού χώρου, προς 45 Ευρώ

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *