Ο 50 Cent θύμα κλοπής!

Μπορεί ο 50 Cent με το image που λανσάρει να μοιάζει σκληρός στους fan του και να φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα καθώς έπεσε θύμα απάτης πιστωτικών καρτών.

Κάποιοι είχαν τα στοιχεία αυτής και κατάφεραν να κάνουν περισσότερες από 50 αγορές (τυχαίο το νούμερο;) είχαν γίνει σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ από το 2007 έως και σήμερα. Ο 50 Cent δεν ακύρωσε ποτέ την American Express του παρ’ όλο που ήταν φανερό πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά τα άτομα βρέθηκαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη όταν αποπειράθηκαν να πάρουν δυο Sony flat-screen τηλεοράσεις. Έδωσαν την παραγγελία σε ένα κατάστημα με τα στοιχεία του ράπερ και φυσικά αυτά της κάρτας του αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος αρνήθηκε την παράδοση κατ’ οίκων λέγοντας τους να περάσουν να τις πάρουν από το κατάστημα. Όταν αυτοί πήγαν οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία καθώς είχαν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του 50 Cent και ήξεραν πως αυτός καμία σχέση δεν είχε με την εν λόγο παραγγελία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *