Οι Westlife ανακοινώνουν τη διάλυσή τους

Ανακοίνωση από τους Westlife – Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2011:

Μετά από 14 χρόνια, 26 top ten hits -ανάμεσά τους 14 νούμερο ένα singles, 11 top 5 albums- ανάμεσά τους 7 που έφτασαν στην κορυφή, πωλήσεις που ξεπερνούν 44 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, 10 sold out tours και αμέτρητες αναμνήσεις που για πάντα θα θυμόμαστε, σήμερα ανακοινώνουμε ότι το πλάνα μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους μετά την κυκλοφορία του Greatest Hits album μας και μια αποχαιρετιστήρια tour την επόμενη χρονιά.

Αυτή η απόφαση είναι εντελώς φιλική και αφού περάσαμε όλη την ενήλικη ζωή μας μέχρι τώρα μαζί, θέλουμε να έχουμε ένα μεγάλο διάλειμμα και να κοιτάξουμε νέα πράγματα. Βλέπουμε αυτή τη Greatest Hits συλλογή και αυτή την αποχαιρετιστήρια περιοδεία ως τον καλύτερο τρόπο να γιορτάσουμε την υπέροχη καριέρα μας μαζί με τους fans μας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτή η tour και να δούμε τους fans μας για τελευταία φορά.

Με τα χρόνια οι Westlife είχαν γίνει η ζωή μας όχι μόνο μια απλή μπάντα. Οι Westlife είναι μια οικογένεια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας που ήταν μαζί μας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι και ήταν μέρος της οικογένειά μας επίσης.

Ποτέ δεν φανταστήκαμε όταν ξεκινήσαμε το 1998 ότι μετά από 14 χρόνια θα ηχογραφούσαμε ακόμα, θα περιοδεύαμε ακόμα και θα έχουμε hits μαζί. Ήταν ένα αληθινό όνειρο για όλους εμάς.

Kian, Mark, Nicky και Shane

Το “Greatest Hits” θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου.
Το νέο single “Lighthouse” θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου

Westlife – UK Περιοδεία
Μάιος 2012
Δευτέρα 14: Newcastle, Metro Radio Arena
Τρίτη 15: Liverpool, Echo Arena
Πέμπτη 17: Cardiff, Motorpoint Arena
Σάββατο 19: Sheffield, Motorpoint Arena
Κυριακή 20: Birmingham, LG Arena
Τρίτη 22: Nottingham, Capital FM Arena
Τετάρτη 23: Λονδίνο, O2 Arena
Σάββατο 26: Manchester, Evening News Arena
Κυριακή 27: Glasgow, SECC

www.livenation.co.uk
www.westlife.com

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *