Οι One Direction θα κυκλοφορήσουν live DVD

Έχουν πουλήσει πάνω από 4.2 εκατομμύρια παγκοσμίως μέσα σε μόλις έξι μήνες, έχουν συνολικά 204 εκατομμύρια views στο YouTube, έχουν 12 εκατομμύρια followers στο Twitter και 4 εκατομμύρια followers στο Facebook, έχουν δύο No1 βιβλία και έχουν τρία hit singles και ένα πλατινένιο album στην Αγγλία.

Τώρα, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη τους sold out περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία, οι Harry, Niall, Zayn, Liam και Louis κυκλοφορούν το πρώτο τους tour DVD. Περιέχει μια συναυλίας τους 73 λεπτών, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Η δυναμική εμφάνισή τους περιλαμβάνει όλα τα hits από το debut album τους “Up All Night”, κάποιες διασκευές καθώς και κάποιες εκπλήξεις.

Ως extra υλικό, υπάρχει ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ behind the scenes, ακολουθώντας την πιο επιτυχημένη νέα pop μπάντα καθ’ όλη την διάρκεια της Βρετανικής τους περιοδείας καθώς επίσης και τα videos των “What Makes You Beautiful”, “Gotta Be You” and “One Thing”.

Η περιοδεία που έχουν προγραμματίσει το 2013 σε Αγγλία και Ιρλανδία έγινε sold out αμέσως κάτι που τους ανάγκασε να προσθέσουν και άλλες ημερομηνίες. Περίπου 300.000 εισιτήρια πουλήθηκαν την πρώτη μέρα. Τα live τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία έγιναν sold out μέσα σε τρία λεπτά.

Το DVD θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *