Οι Mobb Deep στην Αθήνα!

Η Noiz Art & Music Productions, πιστή στην παράδοση της πάνω από μια δεκαετία στο να φέρνει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ονόματα της hip hop & urban βιομηχανίας, «ξαναχτυπά» με μια συναυλία-ορόσημο στις 27 Ιουνίου στο Gagarin 205.

Ένα από τα πιο παραγωγικά και πρωτοπόρα γκρουπ στο χιπ-χοπ, οι περίφημοι Mobb Deep, αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στη μουσική βιομηχανία, με είκοσι χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Το «infamous» γκρουπ έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα, καθώς «εκπέμποντας» από τη γειτονιά Queensbridge της Νέας Υόρκης, το δίδυμο έχει την ευθύνη για μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια-ύμνους στη ραπ μουσική. Κομμάτια όπως το «Survival of The Fittest», «Shook Ones Part II» και «Quiet Storm» εξακολουθούν να ξεσηκώνουν τα πλήθη σε όλο το κόσμο !

Η ικανότητα των Mobb Deep να περιγράφουν με τρόπο μοναδικό τον τρόπο ζωής τους, τους καθιστά πάντα ξεχωριστούς και πρωτοπόρους για το κοινό αλλά και τους κριτικούς σε όλο τον κόσμο. Οι Mobb Deep, έχουν καταφέρει να ακολουθούνται όχι μόνο από τον αρχικό θεμέλιο «σκληρό πυρήνα» των fans τους, αλλά και από ένα νέο κύμα ακροατών, δείχνοντας έτσι ότι η δυναμική τους και η θέση τους στη παγκόσμια μουσική σκηνή παραμένουν ακόμα και σήμερα πολύ ισχυρές, αποτελώντας αναμφισβήτητα ένα συγκρότημα-θρύλο!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *