Οι Killers μιλάνε για το επερχόμενο album τους.

Οι Killers αποφάσισαν να μιλήσουνε για το επερχόμενο album τους, το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Το album θα λέγεται “Battle Born” και θα είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους προσπάθεια.

Ο front man του συγκροτήματος, Brandon Flowers, μίλησε στο Rolling Stone για τον τίτλο του album και αποκάλυψε στους fans του ότι το “Battle Born” εκτός από το όνομα του δικού τους studio ηχογράφησης αλλά και του nickname της πόλης από την οποία κατάγονται (Nevada), έχει να κάνει με την δύναμη των Αμερικάνων. Μάλιστα είπε πως όλοι είναι γεννημένοι μαχητές και έχουν έρθει στον κόσμο για να τον κάνουν καλύτερο.

Μερικοί τίτλοι που θα συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο είναι το “Heart Of A Girl”, “Flesh And Bone”, “Carry Me Home” αλλά και “Runaways”, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο συνεργάτης της Madonna, Stuart Price και η ομάδα του.

Την ευκαιρία να σχολιάσει δεν έχασε και ο drummer του συγκροτήματος Ronnie Vanucci ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο “δύσκολος” τέταρτος δίσκος. Μεταξύ μας, αυτός ο ισχυρισμός έχει μια πολύ μεγάλη δόση αλήθειας αφού οι Killers έχουν να δώσουν κάτι στο κοινό τους από το 2008 και περιμένουν να δουν αν το κοινό θα τους αποδεχτεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *