Οι Evanescence καθυστερούν την κυκλοφορία του νέου τους album

Η τραγουδίστρια των Evanescence Amy Lee δήλωσε ότι το νέο album του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει αργότερα από ό,τι υπολόγιζαν.

Νωρίτερα μες στη χρονιά η Amy Lee είχε αποκαλύψει ότι ο νέος δίσκος, του οποίου η ηχογράφηση ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2010 και θα έχει πιο ηλεκτρονικό ήχο.

Σύμφωνα με το site Blabbermouth, που εξειδικεύεται σε μουσικά νέα από τη hard rock και metal σκηνή, οι Evanescence αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό break μακριά από το studio για να σκεφτούν πιο νηφάλια, να ξαναδουλέψουν τα κομμάτια και ίσως να γράψουν μερικά καινούργια τραγούδια ακόμη.

Ωστόσο το συγκρότημα φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη δισκογαφική του: “Η δισκογραφική μας περνάει μία περίοδο αβεβαιότητας, όπως οι περισσότερες δισκογραφικές. έτσι τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα… θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όλο το σύστημα θα δουλέψει σωστά όταν έρθει η ώρα να κυκλοφορήσει το album.

Το τελευταίο album των Evanescence ήταν το “The Open Door” του 2006 ενώ η τελευταία τους κυκλοφορία ήταν ένα τραγούδι που έγραψαν για να στηρίξουν τους πληγέντες του σεισμού στην Αϊτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *