Οι κόντρες της Miley Cyrus!

Η Miley Cyrus είναι το επίσημα το βρέφος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά παρά το γλυκό παρουσιαστικό της κρύβει μέσα της μια αδίστακτη επαγγελματία! Τρεις λόγοι για τους οποίους είναι επίσημα η πιο ανταγωνιστική καλλιτέχνης!

Η κόντρα με τη Whitney Houston: Όταν η Whitney Houston, κυκλοφόρησε το album της “I Look To You”, η αγωνία για την πορεία του ήταν μεγάλη, μια και αποτέλεσε το μεγάλο της comeback! Η Miley αποφάσισε να κάνει τα νεύρα της Whitney κρόσσια με την ανακοίνωση ότι ο δικός της δίσκος, “The Time Of Our Lives” θα κυκλοφορήσει επίσης την ίδια ημερομηνία, σπάζοντας το μονοπώλιο! Πολλοί από εμάς θα σκεφτόμασταν ότι, μπορεί να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός το παράδοξο της υπόθεσης όμως, είναι ότι η Miley δεν άλλαξε μονό την ημερομηνία κυκλοφορίας, άλλα επέλεξε και για αποκλειστικό αντιπρόσωπο πωλήσεων, την εταιρία Wal – Mart, η οποία εκπροσωπούσε και την Whitney Houston!

Η κόντρα με τον Timbaland: Ο νέος δισκος του rapper και διάσημου μουσικού παραγωγού Timbaland, “Timbaland Presents Shock Value II”, είναι γεγονός. Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετείχαν σε αυτό το δίσκο ήταν και η νεαρή Cyrus, η οποία πολύ χαρά την έκανε που θα συνεργαστεί με έναν από τα πιο ηχηρά ονόματα της R’n’B! Τόση ώστε μετά την κυκλοφορία του δίσκου να δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Timbaland και ότι συνεργάστηκε μαζί του σαν χάρη προς τους fans της!

Η κόντρα με την Beyonce: Πως θα σας φαίνονταν αν σας λέγαμε ότι σε λίγο καιρό η Beyonce θα ήταν παρελθόν και τη θέση της θα είχε αναλάβει η νεαρή Miley Cyrus; Μην πανικοβληθείτε ακόμα, έχουμε μερικά χρονάκια μπροστά μας, αλλά η Miley φαίνεται αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα τόσο με το κοινό όσο και με τον ίδιο της τον εαυτό, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί αυτό λέει! Τρέμε Beyonce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *