Οι γοργόνες τις showbiz.

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει, ωστόσο παραμένουν οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου και ο επίσημος ερχομός του καλοκαιριού είναι σε 2 μέρες! Σε 2 μέρες λοιπόν μπορούμε χωρίς να παγώνουμε πια (λέμε τώρα) να ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε στην παραλία… Έτσι αποφασίσαμε να σας χαρίσουμε ένα αφιέρωμα με τις γοργόνες της showbiz. Αυτές που μπορεί να μην συναντήσετε ποτέ στην παραλία αλλά ξέρουμε ότι τις αγαπάτε!

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη γοργόνα που δεν είναι άλλη από την Lady Gaga. Το 2011 στα πλαίσια των γυρισμάτων του video clip της “You And I“, η Mother Monster μεταμορφώθηκε σε γοργόνα, ανέβηκε σε ένα καροτσάκι και τραγουδούσε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Περνάμε στην επόμενη γοργόνα – την Beyonce. Το 2011 η diva πρωταγωνίστησε σε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο “Year Of Four“, και αφού μοιράστηκε με τους fans της μια φωτογραφία όπου είναι θαμμένη στην άμμο με σώμα γοργόνας, είπε: “Είμαι πάντα χαρούμενη όταν περιτριγυρίζομαι από νερό. Νομίζω ότι είμαι ή υπήρξα κάποτε γοργόνα. Ο ωκεανός με κάνει να νιώθω πολύ μικρή και νιώθω ότι έτσι βάζω την ζωή μου σε τάξη.”

Για το τέλος σας αφήσαμε την πιο όμορφη και πολύχρωμη γοργόνα, την Katy Perry, η οποία μεταμορφώθηκε σε γοργόνα με αφορμή την φωτογράφησή της με τον David La Chapelle για τα προϊόντα μαλλιών “ghd”

Ποιά είναι η καλύτερη γοργόνα από τις 3;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *