Ξεκίνησε το νέο reality “The Voice”

Καλώς ήρθατε στο “The Voice” ή αλλιώς το Anti-Idol. Αυτό που το διαχωρίζει είναι πως βάζει πάνω από όλα την φωνή. Σταματά να ψάχνει αν ο παίχτης έχει τον χ, ψ ή τoν παράγοντα ω και επικεντρώνεται σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: την φωνή του.

Οπότε ξέχνα όλα αυτά τα δραματικά που έχουμε δει σε αντίστοιχα παιχνίδια όπου η φτωχή πλην τίμια φωνάρα ζει ένα δράμα λόγω των παραπάνω κιλών της ή και των στιλιστικών επιλογών της. Το κοινό πρέπει να κρίνει με τα αυτιά του και όχι με τα μάτια του. Και επειδή στην τηλεόραση κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι ακούγεται, το κοινό έχει στο πλευρό του για καθηγητές (“προπονητές” όπως τους ονομάζει το show) τους Cee Lo Green, Adam Levine, Christina Aguilera και Blake Shelton.

Στο πρώτο επεισόδιο γίνονται ακόμα οι οντισιόν, επί τόπου στην σκηνή και μάλιστα με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Οι προπονητές είναι πλάτη στους παίχτες και ακούνε απλώς την φωνή του ενώ αυτός τραγουδά. Αν σε κάποιον προπονητή αρέσει αυτό που ακούει γυρίζει την καρέκλα του και αυτός ο παίκτης μπαίνει αυτομάτως στην ομάδα του. Αν γυρίσουν δυο μαζί διαλέγει ο παίχτης με ποιον θέλει να πάει. Αν δεν γυρίσει κανείς, ο παίκτης πάει σπίτι του και το κοινό βρίσκει την ησυχία του. Fair enough.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *