Να σας συστήσουμε: από εδώ η Kathy Beth Terry

Αν αναρωτιέσαι πως θα ήταν η Katy Perry αν ήταν nerd, δεν χρειάζεται να κουράζεις άλλο το μυαλό σου. Ανέλαβε η ίδια να μας διαφωτίσει για το πώς θα ήταν η εναλλακτική της περσόνα. Το όνομα της Kathy Beth Terry και είναι ο ορισμός του σπασίκλα. Αυτή είναι η νέα Katy Perry και η αλλαγή της οφείλεται στο νέο της video “Last Friday Night (T.G.I.F)“.

Είναι ένα nerdy κορίτσι που της αρέσουν τα parties αλλά και οι επιστήμες – και μάλιστα έχει μερικά βραβεία στην συλλογή της για να το αποδείξει. Α, έχει και ιδιαίτερη σχέση με τον οδοντίατρο της, τον οποίο και επισκέπτεται τακτικά για να ρυθμίζει τα σιδεράκια της.

Την γνωρίζουμε να απορεί για το αν έγινε κάποιο party χθες αλλά σιγά σιγά αρχίζει να θυμάται πως ήταν εκεί και μάλιστα ξεσάλωσε, καταλήγοντας να κάνει εμετό μέσα σε ένα παπούτσι!

Η Kathy αγαπά και τα social networks και ιδιαίτερα το facebook και το twitter και δεν είναι αντίθετη σε ένα καλό ηλεκτρονικό hacking. Η 13χρονη αγαπά την μουσική των 30 Seconds to Mars και έχει ένα θέμα με τον Leonardo DiCaprio.

Δείτε ένα teaser του “Last Friday Night (T.G.I.F)”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *