Νέο video clip από την Adele αύριο!

Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις η Adele έχει επιτέλους έτοιμο το καινούργιο της video για το Νο1 single της “Someone Like You“.

Στο teaser που έκανε χθες την εμφάνισή του online, βλέπουμε τη βραβευμένη Βρετανή μουσικό να περιφέρεται σε ένα ασπρόμαυρο φόντο και να αναζητά τη χαμένη αγάπη της. Το clip, του οποίου τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι, έχει σκηνοθετήσει ο Jake Nava, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Kanye West, Britney Spears και Shakira.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως όλα τα γυρίσματα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες για να έχει το αποτέλεσμα περισσότερο στυλ και ρομαντισμό. “Τα πρωινά γυρίσματα μου επέτρεψαν να εστιάσω καλύτερα στον εσωτερικό, μοναχικό κόσμο της Adele.

Το “Someone Like You“, το δεύτερο No1 single που προέκυψε από το hit album της Adele “21“, βασίζεται, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, σε πραγματική ιστορία. “Νόμιζα ότι ήθελε να με παντρευτεί. Όταν έμαθα ότι ήθελε να είναι με κάποια άλλη, ένιωσα χειρότερα από ποτέ. Μόνο αφού έγραψα το τραγούδι, βρήκα την ηρεμία μου, απελευθερώθηκα“.

Το video clip του “Someone Like You” θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *