Νέο τραγούδι για τη Μελίνα Ασλανίδου

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου cd της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο το όνομά της -κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου- θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο single «Αχ! Κινδυνεύω», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη, που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε live στο Madwalk by Coca-Cola light, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

«Δεν έχω διεύθυνση», μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες των τελευταίων χρόνων, «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», ένα τραγούδι που μας μάγεψε με τις εικόνες και τη ρυθμική του ενέργεια, «Τετάρτη βράδυ», με μια υπέροχη θαλπωρή και τη συμμετοχή-έκπληξη του Αντώνη Ρέμου…Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, η Μελίνα Ασλανίδου, μας αποκάλυπτε στιγμές της…τραγούδια που αγαπήθηκαν, προκαλώντας ταυτόχρονα μία ακόμη πιο έντονη προσμονή για το νέο cd!

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου, της χαρισματικής λαϊκής φωνής της νέας γενιάς είναι όμως πλέον γεγονός και κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου από τη Heaven με τίτλο το όνομά της! Τα τραγούδια, στο σύνολό τους, έχουν την υπογραφή, στη μουσική, του Γιώργου Παπαδόπουλου και, στους στίχους, του Κυριάκου Ντούμου, εκτός από το τραγούδι «Αχ! Κινδυνεύω» με τους στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, ενώ το τραγούδι «Το κρύο και η μοναξιά» έγραψαν ο Jimmy Καρυστινός και η Sunny Μπαλτζή. Τραγούδια που μεταφέρουν ατμόσφαιρα, διάθεση, εικόνες, αρώματα αλλά και ρυθμό, ερμηνείες μοναδικές, γεμάτες πάθος, αλήθεια και ένταση Ως bonus track, στο νέο cd συναντάμε επίσης μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μελίνας Ασλανίδου, «Το λάθος» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *