Νέο δίσκο ετοιμάζει η Adele!

Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν την Adele να μην κυκλοφορεί κάποια νέα δισκογραφική δουλειά για αρκετό χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού της ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα ανατρέπονται.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό “Heat” κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας, δεν αποκλείεται να δούμε νέο album από την Adele ακόμα και μέσα στη χρονιά! “H Adele θα ξεκινήσει να δουλεύει για ένα καινούριο album αφού πρώτα πέρασε ένα διάστημα στο περιθώριο για να είναι κοντά στο παιδί της και τον άντρα της. Μπορεί να ήταν απασχολημένη με την οικογένεια της ωστόσο δεν σταμάτησε να γράφει στίχους ώστε να είναι έτοιμη όταν βρεθεί ξανά στο στούντιο”, τόνισε χαρακτηριστικά το κοντινό της πρόσωπο στο περιοδικό.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται επίσης και για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού της καθώς αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στην 70η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Το τραγούδι της για την ταινία “Skyfall” άλλωστε είναι ανάμεσα στα υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου soundtrack και η Adele επιθυμεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της από κοντά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *