Μόδα, φώτα…Λάκης Γαβαλάς!

Όταν ο Λάκης Γαβαλάς αποφασίζει να παρουσιάσει τις ενδυματολογικές του προτάσεις για κάθε περίοδο του χρόνου, τότε δε μιλάμε για ένα απλό fashion event, αλλά για ένα από τα πιο ξέφρενα parties της πόλης και φυσικά το Mad ηταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτό το δρώμενο!

Φτάνοντας στην είσοδο του παλιού εργοστασίου στην οδό Πέτρου Ράλλη τα φώτα και η μουσική μας ανέβασαν θετικά και μας προκάλεσαν να σκεφτούμε ότι η εταιρία .LAK έχει την ικανότητα να πρωτοπορεί στο χώρο της μόδας.

Φτάνοντας στην είσοδο του εργοστασίου το πρώτο άτομο που συναντήσαμε δεν ήταν άλλη από τη fashion icon Τάμτα, η οποία μας χαιρέτισε με ένα λαμπερό χαμόγελο και εκδήλωσε με τα καλύτερα λόγια το ενδιαφέρον της για την επίδειξη.

Αλλά η Τάμτα δεν ήταν η μόνη celebrity που συναντήσαμε στο μεγαλύτερο fashion party για το φετινό χειμώνα!

Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, Νίκος Παπαδάκης, Κατερίνα Γιατζόγλου, ο δικός μας Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και προσωπικότητες του star system έδωσαν το “παρών” στο fashion show του Λάκη.

Όσο για τις ενδυματολογικές εμφανίσεις των διασήμων, αλλά και των απλών καλεσμένων, μόνο τα καλύτερα έχουμε να σχολιάσουμε εκτός φυσικά από μερικές ακρότητες.

Το show ξεκίνησε δυνατά με τις ομορφότερες αντρικές και γυναικείες παρουσίες από το χώρο του μόντελινγκ να αναδεικνύουν τα .LAK ρούχα για τα οποία επιλέχθηκαν απλές λιτές γραμμές και ποικιλία χρωμάτων που ξεκινούσε από το κλασικό χειμωνιάτικο γκρι μέχρι το έντονο ροζ!

Η μουσική “δια χειρός” Πέτρου Κωστόπουλου ξεσήκωσε τον κόσμο και εναρμονίστηκε άψογα με την παρουσίαση των ρούχων, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις!

Η πρώτη ήταν η εμφάνιση του ράπερ Νίκου Nivo Βουρλιώτη στην πασαρέλα, ο οποίος με άνεση μοντέλου παρουσίασε που είχε επιλέξει ειδικά γι’ αυτόν ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ λίγο μετά τον είδαμε να ανταλλάσσει το στιλάτο φάκελο που κρατούσε με ένα μικρόφωνο ερμηνεύοντας με τις δικές του μοναδικές ρίμες ένα τραγούδι για το διοργανωτή!

Η δεύτερη έκπληξη ήταν και μεγαλύτερη, καθώς στη σκηνή του fashion show εμφανίστηκε ως επίτιμη καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση μπορεί να θύμισε σε πολλούς το πρόσφατο show της Vivian Westwood, η οποία είχε επιλέξει για δική της επίτιμη καλεσμένη τη sexy Pamela Anderson!

Το show ολοκληρώθηκε με το πιο δυνατό χειροκρότημα και είναι σίγουρο ότι και γι’ αυτό το χειμώνα οι προτάσεις του Λάκη Γαβαλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας, ενώ η .LAK θα πρωτοτυπήσει για ακόμη μια χρονιά με τα μοντέλα της.

Φωτό: yupi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *