Μαριχουάνα είχε καπνίσει ο Justin Bieber πριν το ατύχημα του paparazzi;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον τραγικό θάνατο του paparazzi Chris Guerra, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να φωτογραφίσει τη λευκή Ferrari του Justin Bieber.

Ο άτυχος φωτογράφος είχε την εντύπωση πως στο τιμόνι της λευκής Ferrari θα βρίσκεται ο 18χρονος τραγουδιστής ενώ κοντινό πρόσωπο του Chris είπε στο ΤΜΖ πως ο paparazzi τον είχε πληροφορήσει πως ο Justin νωρίτερα είχε κάνει χρήση μαριχουάνας. Παράλληλα, πληροφορίες από το περιβάλλον του φωτογράφου αναφέρουν πως ο Guerra είχε εμμονή με τον Bieber και η μοναδική του ασχολία ήταν να τον ακολουθεί προκειμένου να τον βγάλει φωτογραφίες.

Σε επίσημη δήλωση σχετικά με το γεγονός προχώρησε ο νεαρός σταρ αναφέροντας: “Παρά το γεγονός πως δεν ήμουν παρών στο τραγικό ατύχημα, οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του θύματος. Ελπίζω αυτη η τραγωδία να επιφέρει τη σωστή νομοθεσία προκειμένου να προστατεύσει τις ζωές διασημοτήτων, αστυνομικών, αθώων περαστικών και των ίδιων των φωτογράφων.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *