Κερδίστε 5 Πειραιώς Prepaid Gift Cards των 50 € καθημερινά, όλα τα Χριστούγεννα!

Merry Giftmas & Happy Hippie Shopping από την Prepaid Gift Card της Τράπεζας Πειραιώς!

Από σήμερα και κάθε μέρα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, μπες στο Twitter του Mad, κάνε Retweet το Χmas fun fact της ημέρας και κέρδισε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 5 Πειραιώς Prepaid Gift Cards των 50 €!!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοχοι αστυνομικής ταυτότητας και οι οποίοι έχουν ανοίξει και διατηρούν ενεργό λογαριασμό («account») στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «www.twitter.com» (στο εξής «Twitter»)

2. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι υπάλληλοι της διοργανώτριας εταιρίας και της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι δευτέρου βαθμού.

3. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας της Διοργανώτριας ή της Τράπεζας Πειραιώς.

4. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 23η Δεκεμβρίου 2013 , έως και την 6η Ιανουαρίου 2014.

5. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: (α) επισκέπτεται την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter , (β) βρίσκει το μήνυμα συμμετοχής στο διαγωνισμό με το διακριτικό μήνυμα #peiraios_prepaid_gift_card , (γ) εκτελεί την εντολή Retweet, (δ) μπαίνει στην ημερήσια κλήρωση.

6. Με την ως άνω ενέργεια θεωρείται ότι οι συμμετέχοντες έχουν αποδεχτεί τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό

7. Κάθε ημέρα για το παραπάνω χρονικό διάστημα θα κληρώνονται 5 νικητές με τους οποίους θα επικοινωνεί η διοργανώτρια εταιρία μέσω Twitter για την παραλαβή των δώρων τους. Το έπαθλο του κάθε νικητή είναι μία κάρτα Prepaid Gift Card αξίας 50€ από την Τράπεζα Πειραιώς

8. Oι νικητές θα πρέπει να κάνουν follow το twitter account του Mad TV και να στείλουν προσωπικό μήνυμα στο account του Mad TV με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

9. Όσοι νικητές είναι κάτοικοι Αττικής θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τις εγκαταστάσεις του Mad TV (Εθνικής Αντιστάσεως 253, Παλλήνη, ΤΚ 15351) κατά τις εργάσιμες ημέρες (δηλαδή Δευτέρα – Παρασκευή εκτός των αργιών: 25/12, 26/12, 1/1, 6/1) από τις 09.00 έως τις 17.00 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μαζί με την φωτοτυπία αυτής.

10. Όσοι νικητές είναι κάτοικοι εκτός Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους με συστημένη επιστολή.

11. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας τους.

12. Η Διοργανώτρια Εταιρεία μπορεί να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *