Κατερίνα Στικούδη + ΝΕΒΜΑ @ DUKA

Αγαπητοί φίλοι,

Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι στο Bar-RestaurantDUKA (Αλωπεκής 21 και Λουκιανού γωνια) στο Κολωνάκι από εδώ και πέρα και για κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούμε γνωστούς Ελληνες καλλιτέχνες. Εδώ και έναν μήνα κάθε Κυριακή βράδυ στο GREEK FLOWER SUNDAYS @DUKA υποδέχτηκαν τους φίλους τους και τραγούδησαν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός.

Οι ζωντανές αυτές εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στο DUKA στις 21.00 και λόγω της πολυπληθούς προσέλευσης ολοκληρώνονται αργά το πρώι.

Αφού λοιπόν επισκεφθήτε αυτή την Κυριακή το εστιατόριο του DUKA, το οποίο διαθέτει έναν πολύ ενημερωμένο κατάλογο μεσογειακής διατροφής μπορείτε στη συνέχεια να απολαύσετε αυτή με τη live εμφάνιση στο DUKA της Κατερίνα Στικούδη και του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ σε ένα νεανικό σχήμα που θα διασκέδασει με τις επιτυχίες του τους παρευρισκομένους.

Αν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της Κυριακάτικης χαρούμενης παρέας του DUKA κάνετε εγκαίρως την κρατησή σας στο 2103641545 και μην ξεχνάτε ότι εκκίνηση για το GREEK FLOWER SUNDAYS γίνεται στις 21.00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *