Θανάσης Αλευράς – “Σ’ αγαπώ Θα Πει”

Αίσθηση προκάλεσε το ανοδικό άλμα του Θανάση Αλευρά με το τραγούδι «Σ’ αγαπώ Θα Πει» στην κορυφαία διακοσάδα των μεγαλύτερων επιτυχιών του Ελληνικού ραδιοφώνου σύμφωνα με το επίσημο Airplay Chart του Media Inspector.

Το πολύ ξεχωριστό τραγούδι του Θανάση Αλευρά κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Platinum Records μέσα από την συλλογή «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου», κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την αγάπη του Ελληνικού κοινού!

Τους στίχους του ιδιαιτέρου αυτού τραγουδιού επιμελήθηκε η καταξιωμένη Ελεάνα Βραχάλη βασισμένη στα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς» (Εκδ. Καστανιώτη) της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου, ενώ την μουσική επιμελήθηκε ο νέος ταλαντούχος συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, σε παραγωγή της ραδιοφωνικού παραγωγού Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Στην συλλογή «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» εμπεριέχονται μαζί με τον Θανάση Αλευρά πολλές ακόμα συμμετοχές από εξαιρετικούς συνθέτες, τραγουδιστές και ηθοποιούς, όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Onirama, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ηρώ, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κάτια Δανδουλάκη, Ανδριάνα Μπάμπαλη
και όλοι μαζί για την δημιουργία ενός CD και την πραγματοποίηση μίας φωτεινής ιδέας:

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλογής να διατεθούν στο Σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕ.Θ.Ε.Α.», με βασικό υποστηρικτή αυτής της προσπάθειας το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ακούστε το τραγούδι που ξεχωρίζει:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *