Θέαμα, διασκέδαση και υποσχέσεις μελλοντικών διακρίσεων στο 1ο Τουρνουά Athens Rugby Sevens by M&Ms

Το 1o Athens Rugby Sevens Tournament με χορηγό τα M&Ms – το Νο 1 brand σοκολάτας στον κόσμο – πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου, στο γήπεδο ‘Απόστολος Νικολαΐδης’, με νικήτρια ομάδα τους Attica Springboks η οποία στον τελικό αγώνα επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 19-5.

Το τρόπαιο του 1ου τουρνουά Athens Rugby Sevens απένειμε στην πρωταθλήτρια ομάδα, ο θρύλος του παγκόσμιου ράγκμπι Αυστραλός David Campese ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα ως επίσημος προσκεκλημένος των M&Ms.

Στη διάρκεια της παρουσίας του, ο David Campese διέθεσε υπογεγραμμένες φανέλες για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής βοήθειας της Mars Hellas προς τους πλημμυροπαθείς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ενώ οργάνωσε ειδική εκπαιδευτική προπόνηση για παιδιά και νέους αθλητές του Rugby. Παραλαμβάνοντας αναμνηστική πλακέτα από τον Γενικό Διευθυντή της Mars Hellas κ. Τέρη Σερεμέτη, ο David Campese δήλωσε μεταξύ άλλων: ‘Τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή των M&Ms είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του Rugby. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχει πλούσιο ταλέντο στους Έλληνες παίκτες και με την κατάλληλη οργάνωση και προετοιμασία, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει στο μέλλον μία δυνατή ομάδα Rugby που θα την εκπροσωπεί επάξια στους Ολυμπιακούς Αγώνες’.

Σημειώνεται ότι το Rugby Sevens εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων από το 2016 στο Ρίο, και το Τουρνουά της Αθήνας ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πάνω από 5 χιλιάδες φιλάθλων που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, να γνωρίσουν από κοντά το νέο Ολυμπιακό άθλημα. Παράλληλα, οι θεατές, είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν ειδικά σχεδιασμένα για το event δώρα των Μ&Μs, όπως μπάλες υπογεγραμμένες από τον D.Campese, T-shirts, και πρωτότυπα μπρελόκ, αλλά και να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους χαρακτήρες των M&Ms, τον Κίτρινο και τον Κόκκινο! Ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό που συνδύασε το συναρπαστικό και δυναμικό θέαμα των αγώνων Rugby Sevens με τη μοναδική γεύση των M&M’s βρέθηκαν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Γεράσιμος Γεννατάς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης.

Τα M&Ms, συνώνυμο της διασκέδασης, είναι εδώ για να δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά μας, προσφέροντας τόση απόλαυση που… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *