Η Showbiz είναι πια οικογενειακή υπόθεση!

Λούρδη και Ρόκκο, βρέθηκαν από νωρίς στη σκήνη του Tel Aviv, για να κάνουν τις απαραίτητες πρόβες των χορευτικών της διάσημης μαμάς τους, ενώ η Madonna με πολύ χιούμορ στεκόταν δίπλα τους δείχνοντάς τους τα βήματα!

Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκίνησε η προετοιμασία για την τελευταία συναυλία του “Sticky ‘n’ Sweet Tour” στο Ισραήλ, στην οποία η Maddy μας κράτησε πολλές εκπλήξεις, ενώ οι celebrities που έφτασαν για να τη θαυμάσουν ήταν δεκάδες!

Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχώρισαν η Demi Moore με τον Ashton Kutcher, οι οποίοι πέρασαν αμέσως στο VIP section του σταδίου, ενώ τα βλέμματα έκλεψε ο Justin Timberlake, που έφτασε εσπευσμένα με ιδιωτικό Jet, για να παρακολουθήσει το τελευταίο live της Madonna!

Παρά την υπερβολική ζέστη, η βασίλισσα της pop δικαίωσε τον απεσταλμένο μας, αλλά και το υπόλοιπο κοινό, με μία δυνατή performance που ξεσήκωσε τους πάντες!

Η μεγάλη έκπληξη όμως, δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση της κόρης της, Λούρδη, στη σκηνή, η οποία βρέθηκε στο πλάι της μητέρας της και χόρεψαν μαζί, κλείνοντας έτσι το show!

Ποιος ξέρει, ίσως σύντομα να δούμε ολόκληρη την “βασιλική” οικογένεια on stage…

Stay tuned για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και αποκλειστικά videos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *