Η Beyonce πατάει γκάζι!

Ο καιρός που η Formula 1 προκαλούσε συγκίνηση με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα τους πέρασε!

Τώρα πια η F1 πίστα είναι και ένα μέρος για να δεις τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες να τραγουδούν για εσένα live, αλλά και να κολλήσεις με τις πανέμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους οδηγούς και τους τεχνικούς των αμαξιών!

Κάπως έτσι η Beyonce Knowles έφτασε σαν επίσημη προσκεκλημένη στο Grand Prix της Σιγκαπούρης για να τραγουδήσει για τον κόσμο του πρωταθλήματος και να ανάψει φωτιές στον αντρικό πληθυσμό!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε με τον κόσμο της Formula 1 και δήλωσε φανατική οπαδός του αθλήματος, αλλά φρόντισε να δείξει την προτίμηση της για την McLaren, καθώς εκεί συνάντησε και συζήτησε με τον οδηγό της ομάδας Lewis Hamilton και την κοπέλα του και συνάδελφο της Bee, Nicole Scherzinger.

Στον αγώνα βρέθηκαν και αρκετοί ακόμα καλλιτέχνες, με τους Black Eyed Peas να υποστηρίζουν την ομάδα της Ferrari και την Gwen Stefani να μην υποστηρίζει κανένα, αλλά να δείχνει ότι οι σαραντάρες αξίζουν όσο δύο εικοσάρες!

Δεκάδες ακόμα τραγουδιστές βρέθηκαν στη σκηνή της F1, ενώ η Beyonce πρωτοστάτησε ανάμεσα στους καλλιτέχνες, δίνοντας μια ιδέα για το τι θα δούμε στις 8 Νοεμβρίου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *