Η Amy με νέο album!

Το ‘This is The Life‘ της Amy Macdonald ήταν το Νο.1 τραγούδι που παίχτηκε περισσότερες φορές από κάθε άλλο σύμφωνα με το ελληνικό airplay για την χρονιά που μας πέρασε ενώ το album της έγινε χρυσό σε πωλήσεις και στην Ελλάδα!

Από το 2007 που κυκλοφόρησε το ομώνυμο debut album της μέχρι σήμερα, η ταλαντούχα Σκωτσέζα πέτυχε πολλά. Κέρδισε το βραβείο Best International Newcomer στη Γερμανία νικώντας καλλιτέχνες όπως Duffy, Adele και Gabriella Cilmi, το album της έγινε 5 φορές πλατινένιο σε πωλήσεις στην Ελβετία ενώ το single της έφτασε στη κορυφή των charts σε 10 χώρες και έπαιξε Live στη Σκωτία στο φεστιβάλ “T In The Park“. Τον Ιανουάριο του 2008 είδε το album της να φιγουράρει στην κορυφή των Βρετανικών charts και να προσπερνάει τους αγαπημένους της Radiohead με το In Rainbows.

Δύο χρόνια μετά βρέθηκε να ηχογραφεί το καινούργιο της album με ένα από τα είδωλά της, τον Paul Weller, στο προσωπικό του studio, με τον “Modfather” μάλιστα να συνεισφέρει μουσικά σε κάποια τραγούδια, έχοντας και την επιμέλεια όλου του album.

Φέτος και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου, η Amy MacDonald κυκλοφορεί το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα που θα έχει τον τίτλο “A Curious Τhing” και θα περιέχει 13 tracks με πρώτο single το “Don’t tell me that it’s over”, που θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα πριν το δίσκο, δηλαδή την πρώτη Μαρτίου.

Άκουσε το εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *