Η Adele συνεχίζει να ανεβαίνει στην Μεγάλη Βρετανία.

Πριν λίγο καιρό η Adele είχε περάσει μπροστά από τον Michael Jackson και το “Bad”, τους Queen και το “Greatest Hits 2” album τους, τους Pink Floyd με το “Dark Side Of The Moon” αλλά και τους Dire Straits με το “Brothers In Arms” και τώρα καταφέρνει να περάσει άλλο ένα album του MJ, το “Thriller” και να φτάσει στην 5η θέση των της λίστας των all-time biggest selling albums στην Αγγλία, σύμφωνα πάντα με το Official Charts Company.

To “21” της Adele έχει ήδη πουλήσει 4,274,300 αντίγραφα στην Αγγλία, 500 παραπάνω από το “Thriller” του Βασιλιά της Pop.

Μέσα σε 1,5 χρόνο η Adele έχει καταφέρει να βρεθεί με το “2165 εβδομάδες στο νούμερο ένα του Official Albums Chart στην Αγγλία, διώχνωντας από την λίστα την Amy Winehouse και το “Back To Black“.

To top 5 της λίστα δεν είχε ποτέ μέχρι που εμφανίστηκε η Adele. Στο νούμερο ένα βρίσκονται οι Queen με το “Greatest Hits” album τους, και 5,83 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ στο νούμερο δύο βρίσκονται οι Beatles με το “Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band” και 5,04 εκατομμύρια. Το “Gold” των Abba έχει κάτσει στην 3η θέση και στην 4η έχουμε τους Oasis με το “(What’s The Story) Morning Glory“.

Η λίστα των εμπορικότερων album όλων των εποχών στην Μεγάλη Βρετανία είναι η εξής:
1. Queen – ‘Greatest Hits’
2. The Beatles – ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’
3. Abba – ‘Gold’
4. Oasis – ‘(What’s The Story) Morning Glory?’
5. Adele – ’21’
6. Michael Jackson – ‘Thriller’
7. Dire Straits – ‘Brothers In Arms’
8. Pink Floyd – ‘The Dark Side Of The Moon’
9. Michael Jackson – ‘Bad’
10. Queen – ‘Greatest Hits 2’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *