Η τιμή στο ταμείο για Mogwai + Kwoon LIVE παραμένει 28€

MOGWAI + KWOON LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ

Η τιμή στο ταμείο για τις συναυλίες των Mogwai + Kwoon ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 28€

Mogwai είναι… ένας μαγικός, δυνατός ήχος εκεί που μόλις ακούγεται μία λέξη… είναι η αντίθεση της μουσικής που βρίσκεται στο background?

Λίγες ημέρες απέμειναν για τις δύο πολυσυζητημένες συναυλίες των Mogwai με τους Kwoon στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Block 33 και στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club και η θετική ανταπόκριση του κοινού στη μείωση του εισιτηρίου, επιβάλλει η τιμή του να παραμείνει και στο ταμείο στα 28 ευρώ.

Οι εποχές και οι συνθήκες αλλάζουν και η Spicy Entertainment προσαρμόζεται σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να μη στερήσει από το ελληνικό κοινό την ευκαιρία να δει σε παγκόσμια πρώτη ΜΑΖΙ Mogwai (την αυθεντική υπερδύναμη του post-rock) με Kwoon (ότι καλύτερο έχει βγάλει η γαλλική ροκ σκηνή εδώ και χρόνια). Μέσα από αυτή τη νέα προσφορά μας, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους φαν να καταφέρουν να παρευρεθούν στις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες.

Mogwai με Kwoon ενάντια στην κρίση live αυτή την εβδομάδα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Fuzz Club με τιμή προπώλησης και ταμείου στα 28 ευρώ!!

MOGWAI + KWOON LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ

Τιμή εισιτηρίων
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης – ταμείου: 28 ευρώ

Επιστροφή της διαφοράς για όσους έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους στις προηγούμενες τιμές ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.

Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | PUBLIC | METROPOLIS | MUSICLAND | HARD ROCK CAF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *