Η νέα χρονιά ξεκινάει με Grammy Awards!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και οι celebrities αποφάσισαν να το γιορτάσουν με super εμφανίσεις στα βραβεία Grammy, τα οποία θα παρακολουθήσουμε στις 31 Ιανουαρίου!

Lady GaGa, Pink, Green Day, Beyonce, Black Eyed Peas, Taylor Swift και δεκάδες ακόμα καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή των Grammys, για να ξεσηκώσουν το κοινό, αλλά και θα διεκδικήσουν ένα βραβείο για τη μουσική τους προσφορά το έτος που μας πέρασε!

Την πρωτιά κρατάει η Beyonce, που φέτος είναι πραγματικά η χρονιά της, μια και κατάφερε να πετύχει δέκα (!) υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι κατηγορίες “Album of the Year”, “Record of the Year” και “Song of the Year”!

Κατά πόδας όμως της Beyonce έρχεται απειλητικά και η Taylor Swift, η οποία διατηρεί οκτώ υποψηφιότητες και αποδεικνύει ότι ο τίτλος “America’s Sweetheart”, δεν τη δόθηκε τυχαία! Βοήθησε βέβαια λιγάκι και όλο το επεισόδιο με τον Kanye West, που την ειδωλοποίησε στα μάτια του κοινού και έτσι η νεαρή Country girl, εκτινάχτηκε στην κορυφή!

Η Lady GaGa, η οποία όσο περνάει ο χρόνος δείχνει όλο και περισσότερο τη δύναμη της, οι Black Eyed Peas, που φαντάζουν ασταμάτητοι στην παγκόσμια δισκογραφία και ο Kanye West, που μετά από το σκηνικό με την Taylor Swift απορούμε πως είναι υποψήφιος, ολοκληρώνουν την ομάδα των φαβορί, αφού κατάφεραν όλοι του να συμπληρώσουν έξι υποψηφιότητες και να κεντρίσουν με τη μουσική τους (λέμε τώρα, βλ. West) το ενδιαφέρον του κοινού, τη χρονιά που μας πέρασε!

Οι προβλέψεις σου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *