Η μεγάλη βραδιά του Eurosong 2013 – A Mad Show έφτασε!

Η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, Eurosong 2013 – A Mad Show, έφτασε και οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο ελληνικό κοινό. Η Θωμαή Απέργη (Panik Records) με το One Last Kiss, η Αγγελική Ηλιάδη (Platinum Records) με το Χίλιες και μια Νύχτες, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης (Platinum Records) με το Alcohol is Free και ο Alex Leon feat. Giorgina (Panik Records) με το Angel, θα διαγωνιστούν και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία.

Το Μad Radio 106,2 για άλλη μία φορά θα καλύψει live σε ζωντανή αναμετάδοση ένα μεγάλο μουσικό γεγονός! Eurosong 2013!A Mad Show! Σήμερα από τις 21.00 το βράδυ, συντονίσου στους 106,2 και άκου λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβαίνουν την βραδιά της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού! Και ακόμα! Αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους 4 συμμετέχοντας αλλά και από όλους τους special guest stars! Στα μικρόφωνα η Μαίρη Ρετσίνα και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος!

Το Mad Tv και το Mad Radio 106,2 εκπέμπουν ζωντανά από το youtube τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού Eurosong 2013, Α Mad Show. Μπαίνοντας στο www.youtube.com/madtvgreece και στο www.youtube.com/1062madradio μπορείτε να παρακολουθήσετε live ό,τι συμβαίνει στη σκηνή του Gazi Music Hall και να ακούσετε τις συνεντεύξεις των αγαπημένων σας καλλιτεχνών.

Έλα κι εσύ να δεις από κοντά τον μεγάλο Ελληνικό τελικό Eurosong 2013!

Προπώληση εισιτηρίων:

-Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 15.00
-VOX (Ιερά Οδός 16) μετά τις 17.00
& online στο www.boxoffice.gr
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ

And the twelve points go to…Greece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *