Η κόρη της Madonna στα πρώτα γενέθλια της Materia Girl!

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το από πού έχει πάρει η μικρή 14χρονη Λούρδη το στυλ της και το χάρισμα να λάμπει. Η κόρη της Madonna τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, χτες το βράδυ στο εμπορικό κέντρο Macy’s στην Νέα Υόρκη, όπου είχε παραβρεθεί για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της σειράς Material Girl, που σχεδιάζει η ίδια.

Η μαμά Μadonna άφησε την Λούρδη μόνη της στην εκδήλωση ώστε να μην της στερήσει λεπτό από τα φώτα της δημοσιότητας. Εμφανίστηκε για πολύ λίγο κατά τη διάρκεια του party και δυστυχώς δεν έμεινε να θαυμάσει της δημιουργίες της κόρης της.

Η Λούρδη, με το ψευδώνυμο Λόλα, εμφανίστηκε στο πάρτι και στο fashion show παρέα με την φίλη της και μούσα της collection της, Kelly Osbourne (κόρη του γνωστού ροκ τραγουδιστή Ozzy Osbourne). Φωρόντας ένα πολύ κοριτσίστικο κίτρινο φόρεμα, η Λούρδη και μία εφαρμοστή μαύρη φούστα, η Kelly, περπάτησαν στην πασαρέλα μπροστά σε ένα πλήθος fans που ήρθαν να τις δουν από κοντά!

Ακολούθησε το fashion show με ρούχα της σειράς, ένα party και τις δύο μικρές designer και μούσες να δίνουν μια mini συνέντευξη. Οι δυο τους διάλεξαν και τα αγαπημένα τους ρούχα της σειράς και τα μοιράστηκαν με τους καλεσμένους! Η Kelly διάλεξε ένα στρατιωτικό jacket ως το αγαπημένο της ενώ η Λούρδη δήλωσε “πορωμένη” με τα shorts. Τα δυο κορίτσια μίλησαν επίσης για το πόσο χαρούμενες είναι που τους δόθηκε η ευκαιρία να λανσάρουν αυτή τη σειρά χωρίς να ξεχάσουν να αναφέρουν πόσο εμπνέονται από την Madonna!

Πάρτε μια γεύση από το event στη photo gallery που ακολουθεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *