Η ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει!

Αν ζεις τη μεγάλη ευτυχία του έρωτα, τότε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα γεμάτη καρδούλες και λουλούδια, έρωτα και συναίσθημα. Αν πάλι είσαι ένας από αυτούς που έχουν σταθεί άτυχοι στα ζητήματα καρδιάς, τότε είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες.

Και όχι δεν μιλάμε για την κανονική ήμερα, άλλα για τη νέα ταινία που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου!

Ένα επιτελείο αστέρων μεγάλου βεληνεκούς έρχεται για να μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές στην ταινία “Valentine’s Day”, μια ταινία που παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ετερόκλητης ομάδας ανθρώπων στο Λος Άντζελες οι οποίοι γνωρίζουν τον έρωτα και την απογοήτευση κατά τη διάρκεια της ημέρας των ερωτευμένων.

Ζευγάρια και εργένηδες κερδίζουν και χάνουν στην προσπάθειά τους να βρουν, να διατηρήσουν ή να τερματίσουν μια σχέση μέσα σε μια μέρα.

Στην ταινία που υπογράφει ο βετεράνος σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ, πρωταγωνιστούν η Τζέσικα Άλμπα (“Fantastic Four”), η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθι Μπέιτς (“Misery”), ο Μπράντλεϊ Κούπερ (“The Hangover”), ο Έρικ Ντέιν (“Grey’s Anatomy”), o Πάτρικ Ντέμπσεϊ (“Enchanted”, “Grey’s Anatomy”), ο Έκτορ Ελιζόντο (“The Princess Diaries 1, 2”) ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ (“Ray”), η Τζένιφερ Γκάρνερ (“Juno”), ο Τόφερ Γκρέις (“Spider-Man 3”), η υποψήφια για Όσκαρ Άνν Χάθαγουεϊ (“Rachel Getting Married”), ο Άστον Κούτσερ (“What Happens in Vegas”), η υποψήφια για Όσκαρ Κουίν Λατίφα (“Chicago”), ο Τέιλορ Λότνερ (“The Twilight Saga: New Moon”), o Τζορτζ Λόπεζ (“Beverly Hills Chihuahua”), η βραβευμένη με Όσκαρ Σίρλεϊ ΜακΛέιν (“Terms of Endearment”), η Έμμα Ρόμπερτς (“Hotel for Dogs”), η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς (“Erin Brockovich”) και η βραβευμένη ερμηνεύτρια-συνθέτης Τέιλορ Σουίφτ, στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας “Valentine’s Day” υπογράφει ο Γκάρι Μάρσαλ (Pretty Woman), ενώ το σενάριο που βασίζεται σε μια ιδέα της ίδιας και των Άμπι Κον και Μαρκ Σίλβερσταϊν, υπογράφει η Κάθριν Φούγκεϊτ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *