Η Άννα Βίσση μιλά για το “Αγάπη είναι, εσύ”

Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 και μίλησε για την καλλιτεχνική επανασύνδεσή της με τον Νίκο Καρβέλα, την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, την προσωπική της ζωή, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αγάπη είναι εσύ“.

Για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά: “Τα δώσαμε όλα! Έχουμε μία ενεργειακή καλή χημεία, δυνατή και παρ’ όλο που έχουμε διαφορετικό ρεπερτόριο εκεί που συναντιόμαστε γίνεται η καλή ένωση! Χορεύουμε κι εμείς πάνω και οι κάτω πολύ! Συμβαίνει ένα πάρτυ!”

Για την καλλιτεχνική επανασύνδεση με τον Νίκο Καρβέλα: “Επιτέλους! Το είχα πολύ ανάγκη. Συνεργαζόμαστε ξανά μετά από 4 χρόνια. Δουλεύουμε πυρετωδώς με τον Νίκο στο στούντιο και τα περισσότερα τραγούδια είναι έτοιμα. Το ολοκληρωμένο cd θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Η μουσική μας συνάντηση είναι πολύ πιο ξεκαθαρισμένη και νομίζω ότι θα δώσουμε έναν πολύ ωραίο δίσκο.”

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του τραγουδιού “Αγάπη είναι εσύ”: “Έχω φάει ΤΟΝ πόλεμο γι’ αυτό το τραγούδι. Όταν άκουσα αυτό το τραγούδι, τολμώ να πω ότι συγκινήθηκα. Έχει κάθε δικαίωμα οποιοσδήποτε να τον ξενερώσει το τραγούδι. Παρακολουθώ στο internet αυτές τις μέρες και έχει πολύ ενδιαφέρον και χαμογελά βλέποντας τη διχόνοια που έχει σπείρει αυτό το τραγούδι. Εγώ αυτό το ονομάζω ποίηση. Είναι επιθετική ευαισθησία. Όταν το άκουσα πρώτη φορά μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Έτσι θα εκφραζόμουν, έτσι θα ένιωθα για τον άνθρωπο που ήμουνα απόλυτα ερωτευμένη και βαθιά ερωτευμένη. Δεν είμαι καμιά δασκάλα που βγαίνω και γράφω: “Αγάπη είναι αυτό, αυτό και αυτό…”. Υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν αυτή την ευαισθησία. Είναι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν έτσι, είναι και άνθρωποι που παραμένουν στην επιφάνεια. Η ποίηση έχει μία ελευθερία… Και για να βάλω έναν επίλογο, κάθε τι που είναι άξιο λόγου προκαλεί την αντίδραση. Υπάρχουν τα απόλυτα αρνητικά σχόλια και τα απόλυτα θετικά! Ο Καρβέλας δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος…”.

Περισσότερα στο www.fannatics.gr και το www.youtube.com/user/avfans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *