Δεν πιστεύω να ξεχάσατε τι είναι αυτή την Κυριακή;

Ο Νοέμβριος ήταν ένας καταλυτικός μήνας για τους Onirama, καθώς παρουσιάσαν μια από τις πιο ολοκληρωμένες δισκογραφικές τους δουλειές, μέσα από ένα album που περιέχει σχεδόν τα πάντα από τη μουσική τους!

Κάπως έτσι το αγαπημένο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει μια συλλεκτική έκδοση που θα περιλαμβάνει και τους δύο δίσκους του συγκροτήματος, καθώς και ένα τρίτο CD με δύο καινούρια τραγούδια και θα έχει τον τίτλο “Χωρίς Αιτία”.

Το νέο τους κομμάτι “Επαναστάτης” διαγράφει μια ιδιαίτερα θετική πορεία στα Ελληνικά airplays, ενώ παράλληλα συμμετέχουν και στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς “Ονειροπαγίδα”!

Και αν όλα αυτά έγιναν μέσα στο Νοέμβριο, τότε ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που θα προκαλέσει τους Onirama να ξεσηκώσουν το κοινό που θα βρεθεί στο απόλυτο live gig, το Mad Secret Concert!

Με πρωτότυπα κομμάτια και εναλλακτικό ήχο το δημοφιλές συγκρότημα θα συνεργαστεί στην πιο mad μουσική σκηνή με εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες!

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η Georgia των Μπλε, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα του Ελληνικού starsystem που θα παρελάσουν από τη συναυλία για να ερμηνεύσουν κομμάτια με τους Onirama, ενώ την Παρασκευή καταφθάνουν και οι διεθνείς καλεσμένοι που θα συμμετέχουν στο gig!

H μοναδική Giusy Ferreri θα αφήσει για λίγο την αγαπημένη της Ιταλία και θα σταθεί στο πλευρό του band με την εκπληκτική της φωνή, ενώ οι Akcent με τις επιτυχίες τους όπως το “That’s my name” και “Colours”, θα είναι επίσης παρόντες στην πιο mad συναυλία των Χριστουγέννων!

Την ανατρεπτική εμφάνιση θα τονίσουν οι Chicago Mass Choir με τους μοναδικούς gospel ήχους τους!

Shhhh… It’s a secret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *