Δεν θα πιστεύετε πόσα ζήτησε η Shakira για μια εμφάνιση στη Μύκονο!

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και σχεδόν κάθε της εμφάνιση είναι sold out…Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κολομβιανή σταρ με το χαρακτηριστικό λίκνισμα των γοφών δέχθηκε πρόταση να ξετυλίξει τα φωνητικά και χορευτικά της προσόντα σε γνωστό μαγαζί στην Ψαρού, όμως οι απαιτήσεις της κρίθηκαν υπερβολικές από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποφάσισε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του κάνοντας κρούση στον θρύλο της λατινικής μουσικής, Χούλιο Ιγκλέσιας!

Η Shakira φέρεται να ζήτησε το ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Ο Ισπανός καλλιτέχνης, ο οποίος μετράει 45 χρόνια καριέρας έχοντας κυκλοφορήσει 80 άλμπουμ και έχοντας πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα σε 14 γλώσσες, αφού το σκέφτηκε, είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα τραγουδήσει στο νησί των ανέμων στις 31 Ιουλίου. Όμως ο αγέραστος τραγουδιστής δεν θα βρίσκεται μόνος του στην σκηνή, αλλά θα κάνει ντούετο με τον «δικό» μας, Αντώνη Ρέμο, σε μια συνάντηση που υπόσχεται μοναδικές μουσικές εμπειρίες και αναμένεται να αποτελέσει την συναυλία της χρονιάς!
Όσο για την Shakira, δεν θα φορτώσει ξανά τις βαλίτσες της για Μύκονο, όπως το 2011 που είχε βρεθεί για πρώτη φορά στην «κοσμοπολίτισσα» των Κυκλάδων παρέα με τον αγαπημένο της, ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Δείτε την σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, στα πλάνα του Mykonos Live Tv.

Διαβάστε ακόμα:

Η Mariah Carey μπαίνει στο μετρό και τρελαίνει κόσμο! Δείτε βίντεο

Madonna: Δείτε την selfie φωτογραφία της μέσα στο μπάνιο!

3 thoughts on “Δεν θα πιστεύετε πόσα ζήτησε η Shakira για μια εμφάνιση στη Μύκονο!

  1. anditomojito says:

    Θα θελα πραγματικά πολύ να δω ντουέτο Julio με Ρέμο…

  2. Χρηστος says:

    45 χρονια καριερας στα 37 της; μιλαμε ειμαστε πολυ μπροστα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *